Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Неділя, 28.04.2024
Головна » Архів матеріалів

Черговий виїзд під девізом «вип’ємо все, що має оберти».
Чудова погода. Файне місто. Гарний результат.
Всі, хто багато казав про відвідування цього матчу і врешті-решт не поїхав, ГАВНО з великої букви!

Переглядів: 1367 | Додав: bc | Дата: 26.04.2010


Мастер жив, мастер с нами!

Макс зовсім слабий став.

Фарт судьбы.

Пёс Дым.

Атестат в крови.

Еб%ть ты донор!

А где семечки?!

... Читати далі »

Переглядів: 1193 | Додав: bc | Дата: 15.04.2010



Позітів:
10 прихильників біло-чорних на гостьовому секторі;
Рози « УЗ_Буковина»
«Из-за Вас маленькие дети бояться гулять в центре»;
«Рівень pH»;
«Воробей из Орла»;
30.02.88
«-Хлопці, давайте спати!», «-Ще 0,5!»;
«-Водка непогана», «-Довольно ничего!»;
«Околопаштет»;
«ЗЕ Батон»;
«-И наш поезд заминировали…», «-Что кто-то гороха наелся?!».

Негатив:
Погода;
Потяг №60 (українська частина);


Перед виїздом в Чернівці серед нас ходили чутки, що колись раніше вболівальники ФКР трохи погано відвідали матч Буковина-Рось, що відбувся в далекому 2006 році. Але поспілкуватися стосовно цього з кимось із учасників тих подій мені (нам) не вдалося. Може, це чергові плітки?! Тому всі вирушали в дорогу з гарним настроєм.
Як вже зазначалося, на грі були присутні 10 уболівальників ФКР: 9 вирушало зі Столиці, ще 1 зустрічав нас безпосередньо в Чернівцях.
Переглядів: 1399 | Додав: bc | Дата: 12.04.2010



Не знаю, яка літаюча тарілка впала в Білій Церкві, які коноплі вирощують на "Трудових" і для чого нам стадіо, але 3-го квітня обидва білоцерківські клуби повинні були грати свої домашки десь не вдома. Варіанти з Обуховим та Бородянкою відпали, тому залишилося смт Макарів, що на Київщині.
Розташоване за 51 км від Столиці на перший погляд звичайне українське село: посеред селища тече річка Здвиж, вулиці Леніна та Фрунзе, пам’ятник Кобзарю в центрі та декілька церков, ніяких ТРК та нічних клубів помічено не було. Стадіон залишив приємні враження: всі трибуни у пластикових сидіннях, які досить важко відірвати (Тішка привіт), туалет один центральний та один великий по периметру стадіону, трибуни зовсім близько до поля та присутні освітлювальні прожектори. Поле – це окрема тема. Здалося, що в деяких місцях всю ніч паслися корови або хтось навмисно заливав його водою. Також було відсутнє будь-яке табло ... Читати далі »
Переглядів: 1029 | Додав: bc | Дата: 04.04.2010








КАЧАЙТЕСЬ!
Переглядів: 1030 | Додав: bc | Дата: 29.03.2010


На календарі середина березня, а про наш ФКР зовсім нічого не чути. На носі початок чемпіонату, кубок ліги – інформації нема. Вона є, але зовсім ненадійна. Наприклад, всі домашні матчі команда буде проводити в Бородянці, у команди нема грошей заявитися на друге коло, команду залишили всі основні гравці, а поприходили бувші школярі. Тому, з метою спростування всіх цих чуток, було вирішено відправитися на базу нашого улюбленого ФК. Декілька днів спроб зв’язатися з кимось із керівництва нічого не принесли, лише погані думки в голові.
Повідомивши про це ще деяких топових гамнюків, в один із чудових сонячних сніжних весняних днів, ми вирушили на базу. Чесно кажучи, для всі ... Читати далі »
Переглядів: 1220 | Додав: bc | Дата: 18.03.2010

Якщо нічого не зміниться, то можна буде дотримуватися данного каландаря.
27.03.2010 (сб) Рось – Арсенал (БЦ) - кубок Ліги
03.04.2010 (сб) Рось – Поділля (Хмельницький)
10.04.2010 (сб) Буковина (Чернівці) – Рось
1
		
		... 
		
			Читати далі »
		
Переглядів: 1125 | Додав: bc | Дата: 13.02.2010

 

Напоминаю,что происходит сбор денег на новые розетки. Не затягивайте, пожалуйста! Кто сдаст мани, тот и получит свою порцию бело-чёрного наслаждения и гордости! Кто не успеет,будет ждать возможной новой партии!

Более подробную информацию можно получить у Топового Гайковского и Топового Чебурашки!!!
Макеты:

Также можно оставлять свои комменты по этому поводу!

Переглядів: 1216 | Додав: bc | Дата: 06.01.2010

…пивовар и солод
звёзды и астролог
ноты и аккорды
студент и препод
охота и ружьё…

BWGrup: Family, Ultras, Hooligans.

…Есть и приятные моменты и не очень. Приятным есть момент в том, что сейчас такой период, когда те, кому это не нужно, отходят. Этого стоило ожидать ведь не все готовы бороться (в прямом смысле) за чёрно-белый клуб. Очень радует инициатива Old BWG, радуют те люди, которые к чему-то стремятся. Негативное то, что этих людей единицы, только единицы занимаются спортом, только единицы не боятся драться за честь своего клуба. Меняйте своё отношение к этому или валите из ОФа. Один умный человек мне однажды сказал: «Какие хулиганы? Где траблы с мусорами? Где выигранные махи?» (с) и он прав, у нас этого нет, надеюсь что пока.

В очередной раз не устаю повторять и вбивать в головы младших соратников про братство, дружбу или хотя бы солидарность. Сколько можно жрать друг друга по ничто ... Читати далі »
Переглядів: 1363 | Додав: bc | Дата: 16.12.2009

УКРАЇНА,БІЛА ЦЕРКВА,РОСЬ!

Переглядів: 1050 | Додав: bc | Дата: 11.11.2009

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »