Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Середа, 15.05.2024
Головна » Архів матеріалів
 



Команда
Игроки новые, вместе не тренировались; скорее всего, даже не знают, как зовут друг друга; врача нет, тренера вратарей нет, второго тренера нет, скорее всего, есть только и.о главного тренера; транспорта тоже нет. За день до игры прозвучала одна фраза от человека, который имел некоторое отношение к ФКР, мол если тренера между собой не договорятся (Едности и ФКР), то счёт будет 7:0,8:0,9:0. Как в воду смотрел…

Плиски
Село – есть село. В центре один мини-маркет, аптека, кафе «Еднисть» (в котором очень много всяких кубков и медалей одноимённого ФК), озеро, много фруктовых деревьев и дедушки на велобайках.

Игра
Счёт на табло. Позор. Дальше без комментариев.

М ... Читати далі »

Переглядів: 1401 | Додав: bc | Дата: 31.07.2010


За попередньою інформацію від деяких керівників нашого улюбленого ФК, якщо не відбувається гра в середу (28/07/10) в Кубку Ліги, то ФКР більше не виходитиме на футбольне поле в матчах Другої Ліги. І, скоріш за все, закінчить своє існування. Кубкова гра так і не відбулася…
Прикро…
Мабуть, в такій кількості ми зібралися востаннє…Не було яких-небудь транспарантів, прапорів, зарядів, розтягів чи листівок. Лише одне полотно з написом «Де наша РОСЬ» і пару фаерів. Дочекавшись всіх бажаючих, ми рушили запланованим маршрутом через стадіо до парку ім. Шевченко через міську раду. Звісно, що наша хода не вирішить всі проблеми, що виникли в команді. Але деяку паніку в місті ми створили. Перехожі здивовано озиралися на нас та й фіксували все на свої мобільні. Зі сторони це виглядало досить кумедно. Трохи накричавшись та спаливши всю піротехніку, ми закінчили свою невеличку акцію в парку з ... Читати далі »
Переглядів: 1491 | Додав: bc | Дата: 29.07.2010

Переглядів: 803 | Додав: bc | Дата: 24.07.2010

Центральна Рада ПФЛ затвердила склади груп другої ліги сезону 2010-2011 років.

Група "А"


1. ФК "Нива" Тернопіль
2. ФК "Бастіон" Іллічівськ 
3. МФК "Миколаїв" Миколаїв
4. ФК "Динамо" Хмельницький
5. ФК "Єдність" Плиски
6. ФК "Рось-Рігонда" Біла Церква
7. ФК "Верес" Рівне
8. ФК "Скала" Моршин
9. ФК "Чорноморець-2" Одеса
10. ФК "Суми" Суми
11. ФК "Десна" Чернігів
12. ФК "Енергія" Нова Каховка

Група "Б"


1. ФК "Кремінь" Кременчук
2. ФК "Полтава" Полтава
3. ФК "Сталь" Дніпродзержинськ 
4. ФК "Олімпік" Донецьк
5. ФК "Шахтар-3" Донецьк
6. ФК "Шахтар" Свердловськ
7. ФК "Гірник" Кривий Ріг
8. ФК "Олком" Мелітополь
9. ФК "Гірник-Спорт" Комсомольськ 
10. ФК "Іллічівець-2" Маріуполь
11. ФК "Металург-2" Запоріжжя
12. ФК "Дніпро-2" Дніпропетровськ

Базові дні туру:

24.07.10
Рось – Верес

01.08.10
Єдність – Рось

... Читати далі »

Переглядів: 872 | Додав: bc | Дата: 13.07.2010



 

Команды, представляемые фанатами футбольных клубов: ЦСКА (Москва), ЦСКА (Киев) – две команды, СКА (Ростов), Рось (Белая Церковь), Заря (Луганск), Металлург (Запорожье), Карпаты (Львов), Оболонь (Киев), Шахтёр (Донецк), Кривбасс (Кривой Рог), Динамо (Минск).

Команды, представленные фанатами Харьковского Металлиста: S.S.L.L.G. (La ... Читати далі »

Переглядів: 2368 | Додав: bc | Дата: 14.06.2010

Кінець сезона 2009-2010.По-літньому теплий день,на небі не хмаринки,стовпчик термометра нижче 33 градусів не опускаєтся. От такі умови для матчу були в суботу 29 травня для ФК Рось,яка приймала Вінницьку Ниву. У пам'яті активних фанатів чорно-білої команди жили спогади про осінній матч у Вінниці,який закінчився поразкою 5-1. Так,це всі знали і жадали реваншу.В цей день на секторі підтримати рідну,улюблену команду зібралось близько 50 чоловік,які дарували свою любов 11 хлопцям у білих футболках. Проте були помічені ті,хто дивився не футбол,а за тими хто дивився футбол.Досить дивна поведінка,може краще сидіти вдома та писати погрози в інтернеті? Хочу окремо сказати про міліцію:тихо і спокійно виконували свій професійний обов'язок,не провокуючи і ніяк не порушуючи всесвітньої гармонії між трибуною і гравцями,люди в "цівілці" виконували паліво при цьому лузгая семкі і тіпа дивлячись за грою.Початок матчу виявився дуже ціка ... Читати далі »

Переглядів: 938 | Додав: Varyag | Дата: 30.05.2010


«На небе только и разговоров, что о море и о закате.
Там говорят о том, как чертовски здорово наблюдать за огромным огненным шаром,
И еле видимый свет словно от свечи горит где-то в глубине.
...поспешите... у вас мало времени... у вас мало времени...
...поспешите... у вас мало времени... поспешите... у вас мало времени...»

Последняя выездная игра, предпоследняя игра сезона, южный город, тёплая погода и выходной день должны были поспособствовать чуток большей активности фанатов чётно-белых. А в итоге, «имеем то, что имеем». Три выездных тела – это не уровень БВГ. Хотя каждый преследует свои цели пребывания в фанатской среде!
В общем, ранний приезд дал нам возможность неплохо познакомиться с городом. Много зелени, широкие улицы, отсутствие асфальта на дорогах, практически на каждом доме по несколько граффити, плакаты с просьбой поддержать местный ФК, проезд в маршрутках в районе 1,5 – 2грн ( ... Читати далі »
Переглядів: 977 | Додав: bc | Дата: 26.05.2010


Не знаю, чи зібрав вищезгаданий колектив хоч 500 глядачів, зате впевнений, що це б зробила Рось у своєму домашньому поєдинку в Білій Церкві. Саме з-за приїзду звєзд мірового масштаба, ми змушені були грати на іншому домашньому полі в Обухові.
Як можна було не виграти в цієї команди?! Такі питання можна ставити досить довго, але не отримати відповіді. Більшу частину гри провести на половині суперника, і не створити більш-менш сприятливі умови для взяття воріт. Зате на полі з’явилися майже всі здорові гравці, що приїхала до Обухова. Серед травмованих на трибунах були помічені Клєшня Володька та Мишко Ніколаєв. Також на грі був присутній президент ФКР із своїм сином.
Підтримка зі сторони вболівальників була на два. Не залік. Спекотна погода плюс деяка кількість алкоголю плюс незнання нових зарядів плюс якість цих уболівальників поставили хрест на отриманні ... Читати далі »
Переглядів: 1048 | Додав: bc | Дата: 16.05.2010

Думаю, дана стаття змусить наших читачів замислитися над минулим, сьогоденням та майбутнім!(bc)

Серйозні перетворення завжди починаються з духовно-світоглядного оновлення. Це неминуче вимагає повернення до правильної символіки, адже символіка — це концентрований світогляд.

Українці традиційно називають свій прапор «жовто-блакитним». На мові геральдики (науки про герби) та вексилології (науки про прапори) це значить, що жовтий колір є головним (тому в описі прапору він називається першим по черзі, зображається вгорі і використовується для зображення Тризуба-Трійці), а блакитний є допоміжним (тому називається другим, зображається внизу прапора і використовується на гербі як тло). 

З сакральної точки зору жовтий колір позначає активне, творче, сонячно-вогняне, духовно-божественне начало, а блакитний — па ... Читати далі »
Переглядів: 984 | Додав: bc | Дата: 12.05.2010


Могло бути і краще…

Перший по справжньому домашній матч, вихідний день, суперова погода, а на секторі півтори каліки…

На виїзні ігри катає стільки народу, скільки ходить на домашній сектор. Парадокс.

Один банер ФКР, і той ще повністю неготовий. Три розтяга сумнівної якості. Шиза не зовсім гладка – люди сонні, та ще й вітер дув у наш бік.

Трохи порадували наші сірі: багато, апасні та кумедні.

Була також присутн ... Читати далі »

Переглядів: 1012 | Додав: bc | Дата: 01.05.2010

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 »