Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Понеділок, 29.04.2024
Головна » Архів матеріалів
Пару фото by bus:
Слова by CP:
Переглядів: 1162 | Додав: bc | Дата: 29.10.2009




…За окном дождь, туман и темно, в колонках Ретро Фм, за рулём Василич, на галёрке Сифон и Борода развлекают общество, карточные игры и пиво – мы ехали со Стрыя с победой.
Как уже вошло в привычку, мы возвращались домой с Западной Украины с командой. Хотя и были билеты на обратный путь на поезд. Но, поддавшись на уговорки всей команды, быстро их сдали, и отправились в путь.
…Выезд в Стрый должен был быть довольно перспективным: Западная Украина, незнакомый город, выходной день и ФК Моршин – один из аутсайдеров группы. Несмотря на все плюсы данной игры, желающих посетить её оказалось не так уж и много – аж три члена группировки. Учитывая расстояние – количество выездюков нормальное.
При покупке билетов возникли некоторые трудности: с БЦ ничего прямого до места назначения не было, а с Киева были только пару верхних полок. Как говориться: «маемо те, що маемо». На киевском вокзале с ... Читати далі »
Переглядів: 1185 | Додав: bc | Дата: 26.10.2009

Переглядів: 1089 | Додав: bc | Дата: 03.10.2009

ПФЛ України сформувала проект складу груп та календаря матчів групового етапу Кубка ліги. Остаточний варіант буде затверджено на початку наступного тижня, після узгодження з клубами-учасниками Кубка.
Нагадуємо, що в новому змаганні ПФЛ беруть участь аматорські команди та колективи другої ліги ПФЛ України.
Формат змагань – змішаний. Спочатку учасники поділяються на 8 груп по 3 команди за територіальним принципом. По 2 команди з кожної групи проходять до 1/8 фіналу. Далі учасники змагаються за кубковою системою.

Команда-володар Кубка отримає 150 тисяч гривень.

Група F: «Зеніт» Боярка, «Рось» Біла Церква, «Арсенал» Біла Церква (дубль)

22 вересня 2009        Рось – Зеніт +:- (технічна поразка Зеніту за участь у матчі незаявленного гравця)

06 жовтня 2009         Арсенал – Рось 1:2

28 жовтня 2009 ... Читати далі »

Переглядів: 1107 | Додав: bc | Дата: 10.09.2009

Враховуючи низьку відвідуваність сайту, низьку активність його користувачів та байдужість до ФК Рось адміністрація (в моєму обличчі) вирішила на деякий час призупинити діяльність сайту. Це стосується висвітлення подій на секторі, звітів з матчів та подій, що стосуються BWG, ФК Рось та футболу взагалі.
Така ситуація з сайтом буде продовжуватися до тих пір, поки Адмін М. не повернеться зі Збройних Сил України.
Для перегляду буду доступні такі розділи сайту, як "Головна сторінка", "Гостьова", де можна буде залишати свої коментарі та
"Каталог сайтів". До інших ресурсів сайту доступ буде обмежено.
Дякую за увагу! Всього найкращього!

Переглядів: 968 | Додав: bc | Дата: 19.07.2009

У приміщенні ПФЛ відбулася процедура жеребкування календаря змагань першості України з футболу сезону 2009-2010 років серед команд другої ліги групи «А».
Жеребкування проводилося за рейтингом команд, складеним на підставі результатів їх виступів у сезоні 2008/2009 рр. Крім того, команди ПФЛ, що розташовуються
в одному населеному пункті (у т. ч. з командами Прем’єр-ліги), при жеребкуванні розводилися з метою максимально можливого дотримання принципу
«одна команда грає вдома – інша в гостях».

В результаті жеребкування команди посіли наступні місця:

1. «Бастіон» Іллічівськ

2. «Поділля» Хмельницький

3. «Єдність» Плиски

4. «Верес» Рівне

5. «Львів-2» Львів

6. «Нива» Вінниця

7. «Моршин» Моршин

8. «Буковина» Чернівці

9. «Карпати-2» Львів

10. «ЦСКА» Київ

11. «МФК Миколаїв» Миколаїв

12. «Рось» Біла Церква

Календар першого кола першості серед команд другої ліги групи «А» сезону 2009-2010 рок ... Читати далі »
Переглядів: 910 | Додав: bc | Дата: 17.07.2009

Первый предварительный этап Кубка Украины по футболу сезона 2009/2010

ФК Шахтёр(Свердловск, Луганская обл.)
вс
Переглядів: 961 | Додав: bc | Дата: 08.07.2009

Ви вважаєте себе правими? Кидаєте зіги, ненавидите негрів і хачів і вважаєте, що афа – це ваші вороги, але за великим рахунком навіть ніколи не задумувались чому?
Що для мене означає бути правим?
Мабуть, треба спочатку на «теорію» поглянути. Наша нація – вимираючий вид. Цікаво виходить, населення країни, яка має найбільшу площу в Європі, знаходиться у вигідному з економічної та географічної точки зору місці, повільно, але впевнено скорочується. Люди, що є нащадками славетних князів і воєвод, веселих і безстрашних козаків, і живуть на цій великій і просякнутій кров’ю і славою багатьох великих людей землі, поступово перетворюються в сліпе стадо.
У більшості людей повністю відсутні поняття батьківщини, нації, взаємодопомоги і тому подібних вічних цінностей. Навпаки, всі хочуть побільше вкрасти, обдурити, вилізти нагору, пройшовшись по головах і кістках інших. Це можна спостерігати на прикладі наших політиків, які вміло ділять людей на «синіх» і «помаранчевих», а самі в той же час ... Читати далі »
Переглядів: 1478 | Додав: bc | Дата: 04.07.2009

Вітаю Вас,мої любі друзі(і не любі також). Щоб не пудрити і забивати Вам мізки всяким лайном, одразу перейду до головного.

Недавні футбольні(домашній матч проти Ниви Тернопіль та виїздний проти Поділля Хмельницький) та біляфутбольні(зустріч з представниками Арсенал БЦ та перед матчем Рось-Буковина) події наводять на висновки, що прихильники ФКР не усвідомлюють свого значення для команди. Або переоцінюють свої можливості. Ініціативна група молодих людей у складі bc, -pizdavatui- й JK спробує зайнятися організацією ДІЙСНОЇ і РЕАЛЬНОЇ підтримки нашого улюбленого та єдиного ФК РОСЬ.  

Так ось, основні засади/вимоги до нового проекту, який хочеться, що втілився у життя:
1 ... Читати далі »
Переглядів: 1044 | Додав: bc | Дата: 30.06.2009

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »