Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Вівторок, 14.05.2024
Головна » 2009 » Липень » 4 » Ти вважаєш себе правим?
09:42
Ти вважаєш себе правим?
Ви вважаєте себе правими? Кидаєте зіги, ненавидите негрів і хачів і вважаєте, що афа – це ваші вороги, але за великим рахунком навіть ніколи не задумувались чому?
Що для мене означає бути правим?
Мабуть, треба спочатку на «теорію» поглянути. Наша нація – вимираючий вид. Цікаво виходить, населення країни, яка має найбільшу площу в Європі, знаходиться у вигідному з економічної та географічної точки зору місці, повільно, але впевнено скорочується. Люди, що є нащадками славетних князів і воєвод, веселих і безстрашних козаків, і живуть на цій великій і просякнутій кров’ю і славою багатьох великих людей землі, поступово перетворюються в сліпе стадо.
У більшості людей повністю відсутні поняття батьківщини, нації, взаємодопомоги і тому подібних вічних цінностей. Навпаки, всі хочуть побільше вкрасти, обдурити, вилізти нагору, пройшовшись по головах і кістках інших. Це можна спостерігати на прикладі наших політиків, які вміло ділять людей на «синіх» і «помаранчевих», а самі в той же час ділять гроші, «розпродують країну». «Сині» і «помаранчеві» люди в цей час звинувачують «протилежних» кандидатів, не розуміючи, що – АБСОЛЮТНО УСІ ПОЛІТИКИ ВЕДУТЬ АНТИНАЦІОНАЛЬНУ ПОЛІТИКУ В УПРАВЛІННІ КРАЇНОЮ. Тобто, політики, що керують країною сьогодні – це антинародна, антинаціональна система. Система, де вони всі, по суті – ОДНЕ ЦІЛЕ. Я не буду вас грузити тим, що це все витівки євреїв і ЗОГу. Можете на цю тему багато інфи знайти. Але сенс один усе таки – антинародна влада править країною, народ – українці, нація – вимирає.
Девід Лейн колись написав найвірніші ознаки хворої, вимираючої нації, ось вони:

– змішення рас;
– руйнування сім’ї;
– наркоманія, алкоголізм;
– дітовбивство (аборти);
– інфляція і відсоткове рабство;
– присутність чужих, чужої культури, що несе матеріалізм;
– війни, затіяні політиками, що піклуються про власну вигоду;
– гомосексуалізм;
– релігія, що перечить законам природи. 

Нічого не нагадує? Чи, живучи в столиці у відносно благополучному Києві, ви не помічаєте навколо себе того, що відбувається? Хоча, достатньо і у Києві поглянути на молодь, на приїжджих… Алкоголь, наркота, дівчати, котрих важко уявити майбутніми матерями, хлопці, котрих важко уявити майбутніми батьками. Повна відсутність уявлення про правильне майбутнє для дітей, відраза при думці про святе – сім’ю, кохання. Не нагадує ваших друзів, знайомих?
Але все це – наслідки. Причина названа вище. Антинародна політика держчиновників. Немає протидії тому інформаційному терору, що нав’язує людям помилкові цінності. Навпаки, в країні буйним цвітом розквітає прославляння розпусти, споживацького способу життя, збочення уявлень про вічне – про чисті стосунки між чоловіком та жінкою. Не розумієте? Подивіться ТБ, подивіться на так званих ЗІРОК, полистайте глянцеві журнали і газети, та й Інтернет цим наскрізь просякнутий. Дивитеся в корінь, як кажуть. Подумайте над суттю.
Як на мене, істинна мета правих людей, патріотів – збудувати державу, в якій не буде місця мерзоті, що зараз «біля керма» в нашій країні, збудувати державу, в якій влада буде піклуватися про процвітання народу, нації і виходячи з цього вести політику на покращення матеріальної, духовної, соціальної, екологічної бази країни.
До чого тут в такому випадку Гітлер?
Для багатьох (і небагатьох) правих і патріотів АГ став символом боротьби. Хтось його боготворить. Особисто я не роблю собі кумира з АГ, але поважаю цю людину за те, що він боровся за свої ідеали і зробив так, що його народ пішов за ним у боротьбі за ці ідеали. Не маю на увазі II світову війну, а маю на увазі те, що АГ відродив Німеччину після руйнівної для неї I світової війни і побудував могутню державу, котра піклувалась про свій народ і розуміла, що здорова нація – це головне надбання і фундамент великої держави.

Інородці.
Нам говорять, що всі люди/раси однакові. Особисто моя думка – це одна із самих безглуздих заяв у світі. Простий приклад: ви вважаєте циган такими ж людьми, як білі? Порівняти просто розумові здібності і те, що про принесли у світ білі і те, чим є цигани.
Негри – теж гарний приклад. Найбільш яскраво це виражається в тих місцях, де раса масово заселяє житлові райони в містах (можна також взяти за приклад ситуацію в багатьох африканських країнах, в яких відбувається не зрозуміло що) перетворюючи їх на криміногенні нетрі. Негри – це в переважній більшості деструктивна раса і те, що ми бачимо по ТБ чи дізнаємося з газет про якихось просунутих представників цієї раси, котрі досягли успіху в якійсь сфері життя (мавп в широких штанях, що читають реп, я не маю на увазі))) заслуга того, що вони жили і цього досягли в «білому» суспільстві, в суспільстві, котре побудували білі люди. Тобто, вони виховані, якби «білим» суспільством. В переважній більшості – це раса, що не несе нічого корисного.
Всі ці люди несуть іншу «культуру», інший погляд на світ, інші «цінності», що чужі нам.Я вважаю, що їм не місце на нашій землі. Нехай живуть на своїх історичних землях. Що в цьому неправильного?
Я не люблю негрів не за те, ЩО ВОНИ НА КОЖНОМУ КРОЦІ ШТОВХАЮТЬ НАРКОТУ (як думає багато «правих», у яких в голові нічого немає…, зрозуміло, що таке твердження – нісенітниця), хоча звісно вони теж роблять свій вклад в наркобізнес, але він не настільки великий, щоб звинувачувати їх за це в першу чергу (хоча в середині 90-х в Києві саме негри підсадили дуже багатьох людей на героїн дуже високої якості і багатьох із тих людей, моїх знайомих, що починали ТОДІ, зараз вже немає в живих). За що не люблю негрів – чітко написано в цьому абзаці. Просто викорінюйте ці тупі кліше зі своєї голови («негри продають наркоту…за це я їх не люблю» або «вони приїхали, щоб зайняти наші робочі місця». МАЯЧНЯ).
З темою про напад на усіх цих інородців (негрів, косих, хачів) теж не все так однозначно на мій погляд.
З одного боку «караючи» і нападаючи на представників цих рас/націй їм дають зрозуміти, що вони тут небажані гості і можливо це дає якийсь позитивний ефект в плані призупинення міграції цих людей в нашу країну (хоча цей ефект скоріше за все дуже мізерно малий). З іншого боку, через якогось одного такого персонажа Ви можете зламати собі життя, потрапити за ґрати всерйоз і надовго, а якщо до того ж ви людина молода і з ще не усталеними поглядами і переконаннями (так, заодно з братвою лупите чорних, це ж весело і це круто) на всі ці речі, ви просто придумаєте мільйон відмовок для себе, щоб забути всі ці ідеї, як страшний сон або ж не придумаєте нічого кращого, як врятувати свою дупу , заклавши «братів по зброї». Якщо людина робить щось подібне, то вона повинна пам’ятати, що це не жарти і наслідки можуть бути самими сумними, так що перед цим добре 100 разів про це подумайте. Але ні в якому разі не можна давати цим людям приводу поводити себе негідно в транспорті, на вулиці, в громадських місцях. Якщо інородці поводять себе «неправильно», не можна лишатися осторонь (але навіть у таких випадках треба не пороти гарячку. Стрибати одному на звірину – теж може погано скінчитися і практика показує, що в таких випадках оточуючі люди навряд щось зроблять. Овочі віддають перевагу лишатися «осторонь». Я не хочу, що Ви були сцикунами, але завжди має бути присутній здоровий глузд)! Вони не повинні забувати, що вони тут не хазяї, а лише «туристи».
Але в той же час ці люди – це всього лише наслідок. Причина в іншому. Причина в політиці, через яку ми вимираємо, вони по суті вільно можуть приїздити і селитися в нашій країні, замінюючи нас. Я не виправдовую їх. Вони розмножуються, як таргани, і дуже часто через неможливість нормально жити на своїй батьківщині їдуть туди, де вони можуть жити. Це всього лише бажання жити і, коли вони приїздять сюди, їх менш за все хвилює те, що хтось тут хоче зберегти свою батьківщину такою, якою її не хочуть бачити ні наші політики, ні політики, що будують «сучасний» світ.
Антифа.
Теж доволі цікаве явище. У них ніби навіть є якась ідеологія. Але рух настільки багатогранне і незрозуміле, що різні течії, котрі потрапляють під це широке визначення АФА, можуть в своїх ідеях суперечити одне одному. У нас в Україні в своїй переважній більшості цей рух повністю безідейне. Ідея одна – бути проти правих. В основному, АФА – це люди, котрі колись потрапити під прес бритих чи бонів (Зроблю невеликий відступ. Є достатньо велика кількість людей, що вважають себе «правими», істинними будівничими «білого раю»… але по суті є тупоголовими персонажами, котрі самі не розуміють, за що боготворять Гітлера, вважають, що негри продають наркоту і всі біди в нашій країні через них, і, що крім негрів головні вороги – це АФА. Цю так звану статтю я якраз і написав для того, щоб просвітити деяких таких людей. Можливо, в моїх думках вони побачать щось користе).
АФА проголошує свою «анти системність», але водночас охоче співпрацюють з мусорами (псами системи), коли страждають від правих.
У нас в Україні АФА – це мода. Мода для опущених, сліпих ідіотів. З одного боку, про АФА можна не турбуватися. Відволікаючись на них, відбувається те ж, що й, коли занадто відволікаєшся на інородців. Виходить підплінтусна війна, в котрій, чим більше ти в неї встряєш, тим гірше. З іншого боку, віра – дуже небезпечне річ, і, якщо попустити прес, через деякий час будемо мати «ідейних» АФА, котрі впевнені, що всі біди в цьому світі від правих, патріотів і націоналістів, і, котрі сліпо вірячи в свої ідеї і відчувши безкарність будуть різати патріотів направо і наліво.
Брати- слов’яни.
Будучи фанатом ДК не можу не висказати своєї думки з приводу ставлення до росіян.
Ми кричимо «москалів на ножі…»,"Смерть москалям","Щоб ви здохли кляті москалі", "Бий москалів, рятуй Україну","Москалі ідіть ви нах", "кляті пси" і це лише короткий список, навіть тут, на форумі, часто відчувається атмосфера «антимоскальщини» 
З російським народом відбувається те ж, що й з нами, українцями. Влада веде свою політику, російський народ вимирає. Плюс до всього ніби навмисно наші і російські політики ведуть гру, спрямовану на те, щоб прості люди, росіяни і українці, з кожним днем все більше ненавиділи один одного. За що ненавиділи? За те, що політики не можуть вирішити питання з газом і Кримом? Або за те, що хтось нападає на Грузію, а хтось її підтримує?
Я спілкуюсь з простими росіянами, з хлопцями і дівчатами і мені( як і їм) абсолютно пох на політику і політиків. Вони такі ж білі люди, як і ми, і, якщо вони ставляться до нас з повагою, як до братів, і не вважають Україну Малоросією, я не бачу причин їх ненавидіти. Якщо запитати якогось овоча( нашого, росіянина, байдуже), за що він не любить (українців, росіян відповідно) – буде відповідь в стилі: вони нам газу не дають, вони Крим хочуть, а вони газ крадуть і т. д. до безкінечності. До безкінечності можна перераховувати «проблеми», створені політиками і роздуті ЗМІ. «Проблеми», котрі насаджують почуття ненависті і розбрату між братським народами. Відносини в навколофутболі мають бути як з опонентами, а не як з ворогами. Як можна ставитися до м’ясним, котрі після забивну допомагають тобі піднятися з землі зі словами «вставайте брати – слов’яни»? 
Вчинки по типу підняти грузинський прапор на матчі з м’ясом або підтримати Грузію в нашумілому конфлікті для мене прояви дешевого патріотизму. Те ж саме, що вдягти футболку «дякую тобі боже, що я не москаль». Дешевий патріотизм. Крапка. 

Так що ж для мене означає бути правим?
Це означає робити свій вклад в нашу перемогу. В перемогу правди, в перемогу здорового глузду, в перемогу вічних цінностей. Бути прикладом того, яким має бути права людина: вести здоровий спосіб життя, бути чесним з друзями і оточуючими, не прагнути нагребти під себе грошей ( до розкоші), допомагати побратимам, котрі за свої ідеї і боротьбу кинуті до в’язниці, ставитися з повагою до дівчат, як до майбутніх матерів, ставити духовні цінності вище матеріальних/тілесних.
Прочитавши те, що я написав вище, які висновки ви зробите? В першу чергу про себе?
Ви – правий? Патріот? Бути правим не означає побритися наголо, крикнути «Зиг Хайль», кинути зігу і почати валити чорних і АФА. Коли вам 15, 16, 17 років ви такими діями можливо і усвідомлюєте свою значимість. Але я хочу вам порадити не повторювати помилок, котрих вже припустилося багато людей. Якщо ви розумієте те, про що я написав вище, зробіть для себе правильні висновки!
Займіться в першу чергу своїм розвитком, як духовним, так і фізичним. Приділяйте увагу своїй освіті (нічого з себе не представляти і бути чмом, котре закінчило ПТУ на трійки і при цьому кожного вечора, випиваючи пляшечку пива або викурюючи п’ятку шмалі, звинувачувати в усіх бідах усіх навкруги, крім самого себе – МАЯЧНЯ!!!). Можливо вам ніколи і не знадобляться знання з вищої математики або «сопромату», але процес навчання впливає на наш розвиток, на розвиток нашого мозку (якщо ви звісно прикладаєте якісь зусилля до пізнання, і не «купляєте» кожну сесію).
Не дивіться на стадо оточуючих вас однолітків – малоліток, котрі вдень хуярять якихось негрів натовпом або забиваються з такими ж малолітніми конями або анальчиками, а ввечері під під’їздом з пляшечкою пива і безмозкою дурепою, яка лише трохи нагадує дівчину, триндять про свої подвиги всім оточуючим ( триндіти в Інтернеті – заняття ще гірше. Мене просто верне від кількості «правих», «патріотів», «фанатів» «хуліганів», «ультрасів», котрі зависають в усяких вконтакті і тому подібних чатах, викладують свої фотки. ІДІОТИЗМ).
Багато з написаного можна віднести з навколофутболу ( моя думка – фанати мають бути правими, патріотами): вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, займатися своїм і духовним і розумовим розвитком, бути обережним з вашою «дружбою» з Інтернетом, з забиванням з такими ж як ви молодими Фуліганами.
Якщо ви вважаєте, що це непогана стаття і ви взяли з неї хоч щось корисне для себе, розішліть ( роздрукуйте) її своїм друзям, котрі ходять на футбол або вважають себе ПРАВИМИ. Розповсюдьте по можливості цю статтю.»

З вірою в вас і в вашу перемогу!!!
Слава перемозі!

Стаття взяти з офіційного сайту Київського Динамо, далі через руки друзів з Дніпропетровська прийшла до Львова))


Переглядів: 1482 | Додав: bc | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]