Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Вівторок, 14.05.2024
Головна » 2010 » Квітень » 4 » 03.04.10. ФКР-Поділля Хм. У Макара
01:50
03.04.10. ФКР-Поділля Хм. У Макара


Не знаю, яка літаюча тарілка впала в Білій Церкві, які коноплі вирощують на "Трудових" і для чого нам стадіо, але 3-го квітня обидва білоцерківські клуби повинні були грати свої домашки десь не вдома. Варіанти з Обуховим та Бородянкою відпали, тому залишилося смт Макарів, що на Київщині.
Розташоване за 51 км від Столиці на перший погляд звичайне українське село: посеред селища тече річка Здвиж, вулиці Леніна та Фрунзе, пам’ятник Кобзарю в центрі та декілька церков, ніяких ТРК та нічних клубів помічено не було. Стадіон залишив приємні враження: всі трибуни у пластикових сидіннях, які досить важко відірвати (Тішка привіт), туалет один центральний та один великий по периметру стадіону, трибуни зовсім близько до поля та присутні освітлювальні прожектори. Поле – це окрема тема. Здалося, що в деяких місцях всю ніч паслися корови або хтось навмисно заливав його водою. Також було відсутнє будь-яке табло рахунку.
Матч
Враховуючи ситуацію, що склалася в команді, про яку конструктивну гру може йти розмова?! Хлопці не знають, що їсти на сніданок, а від них ще вимагають бігати по полю. Брак при передачах, особливо довгих, слизьке поле, провали у захисній ланці та проблеми зі створенням небезпечних моментів біля воріт суперника. Всі три голи: на совісті захисників та неузгоджених дій між воротарем та захисниками (моя особиста думка). Добре, що пропустили лише стільки.

Суппорт
Макарів – не Обухів і ,навіть, не Шкарівка. Тому людей було досить мало. 10! … +1 проспав всю гру в багажнику автомобіля. Майже всі на розах + банер «Біла Церква». Як це трапляється зазвичай, перед грою треба було «зарядитися». Зовсім поруч із стадіо знаходиться невеличкий сквер, де, поряд із місцевими алкобогами, було випито пива і з’їдено паштету. Враховуючи кількість людей «на секторі», заряди були нечасті і часом зовсім не гучні. Але людям зі сторони сподобалось!
Замість П.С.
На трибунах були помічені такі люди, як Вова К. та Ігор Н. Перший не грає через травму, а другий хз.
«Даешь Охтырку?!».
-"Тишка бери голого малого на плечи, и на поле".-"Он меня в спину в%ебет".
Судья – Валера!
Массоны, тамплиеры, «Код Давинчи».
П.П.С.
Люди, що верталися додому з командою та на моторі, отпишіть про свої пригоди!

Переглядів: 1035 | Додав: bc | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]