Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Неділя, 19.05.2024
Головна » 2010 » Березень » 18 » У адміна
00:19
У адміна

На календарі середина березня, а про наш ФКР зовсім нічого не чути. На носі початок чемпіонату, кубок ліги – інформації нема. Вона є, але зовсім ненадійна. Наприклад, всі домашні матчі команда буде проводити в Бородянці, у команди нема грошей заявитися на друге коло, команду залишили всі основні гравці, а поприходили бувші школярі. Тому, з метою спростування всіх цих чуток, було вирішено відправитися на базу нашого улюбленого ФК. Декілька днів спроб зв’язатися з кимось із керівництва нічого не принесли, лише погані думки в голові.
Повідомивши про це ще деяких топових гамнюків, в один із чудових сонячних сніжних весняних днів, ми вирушили на базу. Чесно кажучи, для всіх нас це був перший візит туди, і ми були приємно вражені побаченим. Адмін, побачивши, що нас більше одного чоловіка, також був здивований. Запропонувавши нам чай/каву, він відразу перейшов до справи – запевнив, що команда буде існувати, головне – якось дотерпіти до кінця цього чемпіонату. Далі було:
1. Команда тренується двічі на день, новачків нема.
2. З жовтня місяця минулого року команда не бачить заробітної плати (зарплата у наших гравців найменша в другій лізі – 800-1000грн на місяць + преміальні. До порівняння, у другого білоцерківського ФК ці цифри вимірюються в доларах).
3. За останні чотири місяці президент команди (Челноков) не відвідує тренування команди, ніяк не йде на зустріч та не відповідає на телефонні дзвінки (можна сказати простіше - ігнорить).
4. Команду покинув лікар. Він поїхав до Казахстану. Куди саме, не було уточнено. Але б за 2000 баксів і я, мабуть, поїхав з Білої Церкви.
5. На даний момент команда існує за рахунок коштів від продажу двох гравців (у Фенікс-Ілічівець та Металург Донецьк).
6. Всі домашні матчі, окрім можливого кубкового поєдинку проти Арсеналу та першого в чемпіонаті проти Поділля Хм., відбудуться в Білій Церкві, на Трудових Резервах. Кубкова гра скоріш за все пройде на тренувальній базі Арсеналу в Шкарівці із-за незадовільного стану газону на Трудових .
7. Людина, яка відповідає за афіші по місту та рекламу матчів клубу (хтось із родичів президента Челнокова), недобросовісно виконує свою роботу (афіш зовсім мало, в пресі та на тв взагалі нічого нема). Гроші нібито виділяються, а куди вони йдуть – невідомо.
8. Вже було декілька можливостей продати клуб більш заможним людям, але щось там не влаштовувало Челнокова.
На останок, наш співрозмовник ще раз запевнив, що з клубом нічого поганого не трапиться, що колись він поставить нинішнім гравцям та нам (представникам BWG) по пам’ятнику.

Переглядів: 1226 | Додав: bc | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]