Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Субота, 18.05.2024
Головна » 2010 » Вересень » 4 » 04.09.10. РОСЬ-Нива(Тернопіль). Вдома
21:05
04.09.10. РОСЬ-Нива(Тернопіль). Вдома

Звичайний суботній день, в звичайному тихому місті, трохи стало тепліше на відміну від попередніх днів. Сяє сонечко, але вітерець. Ось саме в такий день відбувався домашній матч, причому дійсно домашній, на міському стадіоні, матч 2 ліги групи А серед команд майстрів з футболу між командами Рось (Біла Церква) та Нива   (Тернопіль).

Щодо матчу можно сказати, що гра була жвава, багато моментів з боків обох команд. Рось здавалось би вже знайшла свою гру, комбінації, атаки, сейви воротаря. Все нібито чудово, суппорт підтримує команду не жаліючи горлянок. Але ось і прийшла 37 хвилина, Рось пропускає перший м"яч. На перерву команди так і пішли з рахунком 0-1. 
Другий тайм: знову рівна гра обох клманд, але Рось здається трохи додала в натиску на ворота Тернополян. І її намагання виявилися не марними, на 74 хвилині в ворота гостей влітає красень гол, трибуни взірвались, в усіх думка про те, що нарешті, з початку цього сезону команда зіграє хоч у ничію, очко в турнірній таблиці було на відстані протягнутої руки. Але на 83 хвилині за отриману другу жовту карточку поле залишає автор голу Крилюк, Рось грає вдесятох, і їй вдається триматись, хлопці б"ються не жаліючи гравців суперника, а особлисо одного з них, котрий отримав між ніг під час ігрового епізоду. Закінчмвся основний час, арбітр компенсує 3 хвилини,одна пройшла, а на другій Рось пропускає другий м"яч, кузьма покидає трибуни, надія на ничію зникла, хоч і тішила недовго.
Після матчів группа фанатів Росі повертаючись додому під конвоєм МВС, зустріла автобус Росі і тренер подарував футболку, напам"ять та за гарну підтримку, хоча самі гравці після матчу близько до сектору не підійшли, поаплодувавши вболівальникам з поля. Чекаємо наступний матч 11.09.2010 Рось зіграє матч на виїзді в Іллічівську проти місцевого Бастіону, але то вже інша історія...



Бу-Ра-Ті-ШКА Людвіг YouTube


Переглядів: 1167 | Додав: Varyag | Рейтинг: 5.0/5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]