Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2014 » Червень » 27 » #1
22:12
#1

Вітаємо шановні вболівальники футбольного клубу Рось.

Щоб якось підживити зацікавленість до місцевого футболу та уболівальницького руху, ми вирішили розмістити інтерв’ю одного з фанатів нашого клубу. Він довгі роки (а саме з 2006 року) прямує життєвим шляхом підтримки чорно-білої команди, як на трибунах та і за межами стадіону.

Надалі такі інтерв’ю плануються з іншими цікавими та більш-менш відомими представниками фанатського руху чорно-білої команди.

Розпочнемо!

  • розкажіть, будь ласка, про те, як вперше Ви потрапили на сектор фанатів Росі і Ваші відчуття від того?

- на матчі Росі я почав ходити ще давно, десь з 2001 року, здається, ще коли на заряді був Вова, але то був взагалі не той рівень, бо зарядів було мало і вони були а-ля кузьма. А на сектор майбутнього BWG потрапив об 2006 році. Нас було 4-5 чоловік, всі з одного будинку і коли ми прийшли на той матч були здивовані коли побачили близько 10-15 чоловік, котрі активно підтримували нашу місцеву команду. На другий тайм ми підійшли та встали з ними. Так все і почалось. Потім стали видумувати заряди, елементи перформансу. Почали підтягуватись нові люди у рух.

  • - дякуємо за ці спогади … як вам вдалось стільки років віддано підтримувати одну команду?

 - з 2007 року я змінив своє світобачення та спосіб життя. З того часу я сповідую ідеалу straight edge (кого то цікавить інфу можуть знайти окремо) і одним з девізів якого є: вірність до смерті, і я розділяю то, бо людина повинна бути постійною у своєму виборі, тільки так загартовується характер та сила волі. Хоча не у всіх вкладається в голові, як то можна не вживати речовини, які змінюють тебе та твою поведінку. А щодо часу підтримки, то скажу таке: кохання немає строку давності і якщо є те, що примушує твоє серце по справжньому битися і надихає на подальше життя, то як це покинути? Для мене таким є ФК Рось, незважаючи на те, в якій лізі та на якому місці вона грає.

  • - а за які футбольні клуби, крім ФК Рось Ви фанатієте?

- я фанатію за Туринський Ювентус. Десь з того часу що і за Рось. Сподобалась їхня гра, коли в команді був Зідан, Давідс, молодий Недвед, вічно молодий Дель П'єро. мрію побувати на стадіоні під час матчу цього великого клубу та підтримати.

  • - який найцікавіший виїзд був у Вас?

- Чернівці у 2007 році, він був першим далеким моїм виїздом (мабуть той, коли виникли деякі непорозуміння з місцевими – прим. авт.).

  • - які маєте захоплення крім футболу?

- серед захоплень заняття спортом, підтримка свого тіла у формі, читання книжок, спілкування з друзями.

  • - як відноситесь до піротехніки на секторах?

- відношусь позитивно,бо це створює атмосферу свята,дарує гарні емоції і не розумію, чого правоохоронці виступають проти цього,інколи навіть жорстко та жорстоко,бо в нас у місті часто люди запускають феєрверки на вулиці,але ж їх ніхто за це не притягає до відповідальності.

  • -  добре … що особисто ви хотіли б змінити у фанатському русі ФК Рось?

- хотілось би, щоб на сектор приходило більше людей, які самовіддано підтримували команду, радує,що почало з’являтися молоде прийдешнє покоління, яке зацікавлене в підтримці клубу. Сподіваюсь, ці хлопці з часом перетворяться в щирих та вірних фанатів, які пройдуть через роки. А також сподіваюсь на те, що серед них не буде людей, які свої амбіції ставитимуть поверх інтересів руху, руйнуючи його своїми інтригами та спробами розділення та інші фірми, бо таке траплялось в нашій історії.

  • - що ж, розмова вийшла стислою, проте дуже цікавою, будемо раді знову вас бачити на секторі чорно-білих фанатів. І наостанок: щоб ви хотіли б сказати нашим читачам?

 - я хотів би побажати їм міцного здоров'я, активної життєвої позиції, оптимізму, вірю в команду і в те, що все зміниться на краще, а також, щоб в їх серцях жило кохання.

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1659 | Додав: bc | Рейтинг: 5.0/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]